“he’s different” and “he’s just like the rest”

smileceritanya aku sedang naksir si gadis manis. eh, dinasehatin deh ama temenku, seorang Lady yang cantik dan anggun. setelah sebelumnya jg dinasehatin ama temen cowokku. (buset…! dari kemaren dinasehatin terus ya…??? -__-  aku kan cuma sedang naksir si gadis manis doang… paling banter juga mau nembak si dia, bukannya mau tawuran ato ngrampok bank… kok banyak banget yg nasehatin…??? -__-)

Lady : “kamu serius nih ndeketin si dia?”
aku : “tentu saja.”
Lady : “kalo gitu, kamu mesti inget baik-baik ya; for a girl, every relationship starts with “he’s different,” and ends with, “he’s just like the rest.”
aku : “well…, why thank you, my Lady. but you know what?”
Lady : “?”
aku : “honestly, i think i’m not that…, what you’d say…? ‘different’…?”
Lady : “uh-hum…?”
aku : “but of course…, neither like ‘the rest’. that’s i can guarantee for sure.”
Lady : “hihihi…, diplomatis seperti biasa?”
aku : “hah-ha… gak juga.”
Lady : “jadi, itu jawabanmu?”
aku : “tentu saja.”
Lady : (tersenyum) “baiklah…, kurasa itu cukup memenuhi batas standar minimal. then good luck, boy!”
aku : “why thank you…, my Lady.” : )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s